За нас

КОИ СМЕ НИЕ

Кои сме ние?

Две децении искуство и посветеност

Адвокатската канцеларија МАРКОВСКА & AНДРЕВСКИ e основана во 1997 година од страна на адвокат Мирјана Марковска-Андревски. Благодарение на професионалиот пристап во работењето и целосната посветеност на клинетите нашата канцеларија успешно функционира повеќе од 2 децении.

За повеќе од 20 години постоење, Канцеларијата прерасна во една од најуспешните адвокатски канцеларии во Република Македонија. Нашиот успех произлезе од волјата на клиентите да ни ги доверат нивните најважни правни и деловни прашања во овој динамичен пазар, како и значајни судски спорови.

Од самиот почеток адвокатската канцеларија МАРКОВСКА & АНДРЕВСКИ е ориентирана во работењето на полето на деловно, трговско, финансово, трудово право, авторски права и права од индустриска сопственост, облигационо право и останати правни области.

Од тие причини бевме во позиција да го прошириме нашето работење во соседните земји, посебно Србија, но вклувајќи ги и Косово, Босна и Херцеговина, Бугарија како и Албанија. Во текот на 2006 година, адвокатската канцеларија МАРКОВСКА & АНДРЕВСКИ го прошири своето дејствување и надвор од границите на Македонија, отварајки преставништво во Ниш, Република Србија.

Need Legal Help? Get in Touch with Our Lawyers!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam iaculis vulputate ultrices. Donec vitae est quis diam suscipit interdum. Phasellus et massa ultricies mi faucibus vulputate quis quis ex. Proin luctus dapibus malesuada. Etiam venenatis, erat nec maximus suscipit, nibh urna auctor nisl, ac posuere elit erat quis turpis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam iaculis vulputate ultrices. Donec vitae est quis diam suscipit interdum. Phasellus et massa ultricies mi faucibus vulputate quis quis ex. Proin luctus dapibus malesuada. Etiam venenatis, erat nec maximus suscipit, nibh urna auctor nisl, ac posuere elit erat quis turpis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam iaculis vulputate ultrices. Donec vitae est quis diam suscipit interdum. Phasellus et massa ultricies mi faucibus vulputate quis quis ex. Proin luctus dapibus malesuada. Etiam venenatis, erat nec maximus suscipit, nibh urna auctor nisl, ac posuere elit erat quis turpis.

Awards and Achievements

Global Award 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit etiam iaculis

Sanyam Award 2015

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit etiam iaculis

Yawo Award 2015

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit etiam iaculis

Xenix Award 2016

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit etiam iaculis

КОИ СМЕ НИЕ

Нашиот тим

MICHAEL JORDAN

Criminal Lawyer

JOHN MAYOR

Criminal Lawyer

RACHELE KISSEI

Criminal Lawyer

YEXEN KOOREY

Criminal Lawyer

Want to be an intern with us and you are a student?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus tincidunt velit et libero ultrices congue. Nullam eu orci eu ex rutrum hendrerit. Ut enim justo, molestie sed ultricies id, ultrices eu ligula. Quisque nisl elit, fermentum a velit id, mollis volutpat lectus.

Scroll to top